مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران 

دستگیری مردی که برای اختلاف مالی، مردی را آتش زد

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری فردی که درپی اختلاف مالی مردی را به آتش کشیده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در تاریخ نهم مردادماه امسال، عوامل انتظامات یکی از بیمارستان‌های واقع شرق تهران مرگ مشکوک مردی جوان به دلیل سوختگی شدید را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کردند که با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، راهی سردخانه بیمارستان مورد نظر شده و تحقیقات میدانی را آغاز کردند. آنان با حضور در سردخانه بیمارستان با جسد مرد جوانی مواجه شدند که بر اثر سوختگی فوت کرده بود. بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد، مرد جوان بر اثر سوختگی ناشی از انفجار کوکتل مولوتف از خیابان کوهستان در نزدیکی باغ پرندگان به این مرکز درمانی منتقل شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مرد جوان با فردی اختلاف مالی داشته که ظاهرا روز حادثه این فرد به طرز ناگهانی با پرتاب کوکتل مولوتف از قبل ساخته شده به سمت مقتول، دست به این جنایت آتشین زده است. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در نخستین‌گام با تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی متوجه شدند متهم پس از ارتکاب جنایت به سبزوار رفته و در آنجا به صورت مخفیانه زندگی می‌کند.

وی افزود: کارآگاهان جنایی دایره ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از دریافت این اطلاعات مهم اقدام به هماهنگی با مقام قضایی کرده و سپس راهی سبزوار شدند. آنان پس از شناسایی مخفیگاه موردنظر، در عملیاتی پلیسی متهم را دستگیر و به تهران منتقل کردند. این فرد در مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن به جرم خود اعتراف کرد.

به گفته ولیپور گودرزی با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار